Manuel Digital Målesystem

 

Digtal Målesystem

The Det manuelt betjente digitale målesystem er batteri drevet, hvilket sikrer at der ikke kommer ledninger i vejen under production. Det leveres med et display der indikerer nøjagtig position. Positionen aflæses via følere der får impulser via magnetbånd. Det digitale målesystem leveres både i længde og / eller højde retning.

Displayet der viser positionen i længderetning monteres på slæden i en højere og mere behagelig position for operatøren, så operatøren undgår at bukke sig ned for at aflæse positionen. Normalt aflæses positionen i længderetningen på standard måleskalaen nederst på rammen (alternativt helt øverst hvis dette skulle ønskes), men det digitale display er monteret midt på slæden, ca en meter over gulvhøjde. Dette bevirker naturligvis at aflæsningen af positionen er lettere og mere ergonomisk korrekt for operatøren.

Displayet kan vise positionen i både centimeter og tommer, og det er ganske enkelt at skifte mellem de to mål. Hvis man skulle få behov for at ændre fra centimeter til tommer eller omvendt, gøres dette via pile på skærmen.

Displayet for visning af højde position er også monteret på slæden. Ca 150 cm over gulvhøjde.
Som nævnt kan det digitale målesystem fåes i både længde og højde retning, men det er ikke et krav at købe i begge retninger. Vurderer man at det kun er nødvendigt med digital udlæsning i længde retning og manuel aflæsning i højden kan dette sagtens lade sig gøre. Man kan kombinere som man ønsker.
Systemet består af:

• LCD-visning i metersystem med decimaler.
• lang levetid uden batteriskift.
• lille og kompakt design.
• batteri: 1.5 VDC til 3 VDC.
• display-opløsning 0.01 mm

 Ret til tekniske ændringer uden varsel forbeholdes